Ιουνίου 23, 2008

ΤΡΙΤΗ 24/6/08

Μπορεί να γλιτώσαμε το Σαββατοκύριακο από το άγχος του τηλεφώνου της δουλειάς αλλά η Δευτέρα δεν μας έκανε τη χάρη.Ήταν αναμενόμενο να το πώ? Χωρίς να υπάρχει λόγος και ενώ είσαι στο ρεπό σου πρέπει να σου ρυθμίζουν το πρόγραμμα σου. Δεν κατάλαβα ότι έχουμε υποχρέωση να παραβρισκόμαστε σε χ εκδηλώσεις.Πρώτον αν θέλω να έρθω θα έρθω και δεύτερον δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει κανονίσει κάποιος στο ρεπό του ή αν του έχει τύχει οτιδήποτε.Τί να πω λίγο πολύ όλοι έχουν προβλήματα στις δουλειές αλλά δεν μπορείς να κάνεις τον άλλον σκουπίδια και να έχεις απαίτηση να αποδόσει μετά στη δουλειά.Αφού χθες τον περισσότερο χρόνο τον πέρασα στην τουαλέτα να μην ακούω ,τουλάχιστον είχα προσωρινά ησυχία!
Εντάξει επιβιώσαμε και από αυτό !! Καλημέρα!!

10 σχόλια:

xaos είπε...

Κάτσε τουαλέτα Μιρέλα και μη βγαίνεις απο κει ωσπου να σου πω!!!

mirela είπε...

Τί να κάνω να βγώ , να βλέπω υποκριτικές φάτσες?

Maria Tzirita είπε...

Καλημέρα Μιρέλα! Να'μαι κι εγώ στο μπλογκόσπιτό σου, κάνω ποδαρικό! Ελπίζω να σου φέρω γούρι και να πάψουν οι γκρίνιες... Ξέρω πως δεν υπάρχει χειρότερο από το αρνητικό κλίμα στη δουλειά και λίγο πολύ παντού τα ίδια είναι. Οπότε χαλαρά, κατεβάζεις ασφάλειες κι απ'το ένα να μπαίνουν, απ'το άλλο να βγαίνουν! Καλοκαιράκι είναι κι οι διακοπές κοντά, μη χολοσκάς....
Φιλάκια πολλά, καλή συνέχεια!

mirela είπε...

maria tzirita:Καλημέρα Μαρία μου ευχαριστώ για το πέρασμά σου και θα έχω στο νου τις συμβουλές σου στα δύσκολα αλλά όπως είπες από σήμερα θα είσαι το γούρι μας. Ήδη πήρα τα πάνω μου! Φιλάκια!!

Σοφία είπε...

Κι άλλος έχει προβλήματα με την δουλειά; Κουράγιο!!!
Καλημέρα Μιρέλα μου!

mirela είπε...

Σοφία:Από προβλήματα άλλο τίποτα όρεξη να έχεις ,αλλά το καλό είναι ότι γυρίζουν σ'αυτόν που τα προκαλεί.Καλό μεσημέρι μιας και πήγε 2:00 και είναι ώρα να φύγουμε.

Artanis είπε...

Ποιός σε πείραξε; Πάμε να τον δείρουμε παρέα...Έχω όρεξη για να καταχερίσω κάποιον...

mirela είπε...

artanis:Καλημέρα δεν αξίζει με τέτοια άτομα να ασχολούμαστε ,πιστεύω ότι ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει.

Artanis είπε...

Κάτι σαν το κοσμικό αέναο χρέος των Ιαπώνων, όπου κάθε ένας από μας, τελικά ανταμείβεται για τον τρόπο που έζησε και έπραξε...Ευτυχώς που δεν πιστεύουν στην μετενσάρκωση σαν τους Ινδούς...Σ' αυτή τη ζωή άνθρωποι , στην άλλη σκουλήκια...
Χα,χα,χα,χα,χα,χα!
Καλά να περνάς...Καλημέρα...

mirela είπε...

artanis:Πολύ σωστά!!!!