Ιουλίου 01, 2008


Την προηγούμενη Παρασκευή βρέθήκαμε στην όμορφη Άφησσο για ένα μπανάκι περάσαμε πολύ ωραία .Νοικιάσαμε και ένα ποδήλατο και οι φωτό είναι από κεί. Σας τη συστήνω λοιπόν σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί Βόλο να περάσει για μια βουτιά οπωσδήποτε.

8 σχόλια:

antifash είπε...

καλημέρα Μιρέλα...Εντάξει εμείς είμαστε ντόπιοι και το ξέρουμε...Από την Καλλιφωνίες το νοίκιασες το ποδήλατο;
Καλημέρα...

antifash είπε...

Καλέ ποια Καλλιφωνίες, εγώ Καλλιφτέρη έγραψα!!!
Να βράσω τον Ορθογραφικό σου έλεγχο!!!Γκρρρρρρ!!!

Artanis είπε...

Και ποιος Antifash, εγώ είμαι η Αρτάνις...Γμτ, όλα στραβά σήμερα, ούτε αλλαγή λογ. από τον άντρα μου σε μένα δεν έκανα...
Συγγνώμη βρε Μιρέλα,,,

mirela είπε...

artanis:Καλημέρα ψάχνομαι και γω να βρω ποιος είναι πρωί πρωί.Δεν πειράζει συμβαίνουν και αυτά!Μπροστά στη Άφησσο στον αμποβό.Ένας είχε ποδήλατα.Θα έβαζα και δικές μας φωτό από το ποδήλατο αλλά ξέρεις....

Maria Tzirita είπε...

Πού είναι η Άφησσος ακριβώς Μιρελάκι; Η γεωγραφια δεν είναι το φόρτε μου...!!!

mirela είπε...

Καλημέρα Μαρία μου δίκαιο έχεις δεν έδωσα στοιχεία λες και όλοι πρέπει να το ξέρουν.Η Άφησσος είναι μισή ώρα περίπου έξω από Βόλο πηγαίνοντας για Ανατολικό Πήλιο.Αν και υπάρχουν και άλλες παραλίες ποιο κοντά εκεί έχει πολύ καθαρά νερά και αξίζει να κάνεις λίγα χ.λ.μ παραπάνω.

neoinileias είπε...

Στο έλεος των παράνομων μεταναστών η Πάτρα

Οι κάτοικοι της περιοχής μπροστά στο άθλιο θέαμα που αντικρίζουν καθημερινά έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν. Καθημερινά οι παράνομοι μετανάστες ξεφεύγουν από την επιτήρηση της αστυνομίας και του λιμενικού δημιουργώντας προβλήματα, οι κάτοικοι φοβόνται για τη ζωή τους.
Οι παράνομοι μετανάστες σκαρφαλώνουν στα κάγκελα του λιμανιού, κρύβονται σε νταλίκες με προορισμό την Ιταλία, κλέβουν τρόφιμα μη υπολογίζοντας τις αρχές του λιμανιού, αλλά και αδιαφορώντας ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα
http://neoinileias.blogspot.com/

mirela είπε...

neoinilias:Είναι δράμα η κατάσταση,αν και οι ειδήσεις δεν έχουν πει τίποτα.