Αυγούστου 19, 2008

Θα λέτε ότι σας έχω ξεχάσει,αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.Περνάω και σας βλέπω άσχετα αν δεν αφήνω σημεία ζωής.Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι λιγάκι να κάνω ανάρτηση,δεν βρήκα και τον κατάλληλο χρόνο γιατί έπεσε και λίγη δουλειά παραπάνω τώρα με τις άδειες και στο γραφείο είμαστε μόνο 4 άτομα .Οι συνάδελφοι πέρνουν άδειες ,επιστρέφουν και γω ακόμη εδώ.Κάνω υπομονή για λίγο ακόμη μέχρι τις 27 που ξεκινάω άδεια.Από τώρα σκέφτομαι την επιστροφή χάλια θα είναι.Αλλά ας μην απαισιοδοξώ από τώρα. Ελπίζω να βρώ υλικό διακοπών όχι ότι θα πάω κάπου ιδιαίτερα, εδώ γύρω θα βρίσκομαι αλλά τουλάχιστον να χαλαρώσω λίγο και να τελειώσω καμιά εκρεμότητα. Μέχρι τότε να περνάμε καλά!!!

7 σχόλια:

xaos είπε...

παραπονιάρικο!!!Υπάρχει βρε καλύτερο απο την αναμονή, δεν είπαμε.

Theogr ο κηπουρός είπε...

Δηλ. εμείς που γυρίσαμε ήδη τι να πούμε; Το μόνο θετικό ότι κυκλοφορείς πιο άνετα στους δρόμους. Καλημέρα.

mirela είπε...

χελώνα:Αυτή η αναμονή μας έχει γεράσει πρόωρα!!
theorg:Στην Αθήνα σίγουρα βλέπετε τη διαφορά,εμείς εδώ ακόμη το ανεχόμαστε.Τι να μας κάνουν 10-15 μέρες άδεια , τουλάχιστον 1 μήνα χρειαζόμαστε και πάλι δεν σωνόμαστε.

Albus Genius είπε...

Η αναμονή μας γέρασε, πολλή σωστή κουβέντα και δεν είναι μόνο η αναμονή για τις διακοπές για το κάθε τι σε στήνουν και περιμένεις σαν να τους χρωστάς μερτικό από το χρόνο της ζωής σου.

"ζαχαρούλα.." είπε...

Καλό μήνα καλή μου.... καλή εβδομάδα... καλό φθινόπωρο!!!!

φιλάκιαααααααα....!

Maria Tzirita είπε...

Σε περιμένουμε Μιρελάκι, γύρνα πίσω! Φιλάκια πολλά, καλό φθινόπωρο καλή μου!

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλημέρα!!!!!!!
είμαι σίγουρη ότι βρήκες τον τρόπο και περνάς μούρλια!!!!!!!!

καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!