Φεβρουαρίου 18, 2008

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΙΟΝΙ !

Καλημέρα σε όλους.Πέρασα από πολλούς σήμερα και οι περισσότεροι λέτε ότι είστε αποκλεισμένοι και μας δείχνετε με καμάρι το χιονί.Εμείς το περιμέναμε σε άλλους πήγε. Επιτρέπετε να μην έχει ο Βόλος και να έχει η Αθήνα? Εμάς μας ήρθε ένας ήλιος γυαλιστερός γυαλιστερός ,αέρας δυνατός και αρκετή παγωνιά.Το Σάββατο μας έκανε τι χάρη αλλά δεν κράτησε .Και κάναμε και τις προμήθειες μήπως και αποκλειστούμε!Κόσμο στα market ?ουρές μισή ώρα το λιγότερο στα ταμεία.Κρίμα γιατί είχα εφοδιαστεί με γαλότσες (ωραιότατες χρωματιστές) από την προηγούμενη δήθεν χιονόπτωση (που κράτησε 1 μέρα) και δεν πρόλαβα να τις βάλω,και ούτε πρόκειται απ ότι φαίνεται.Έχουμε μια ευκαιρία ακόμη την Τετάρτη που μιλάνε για επιδείνωση,άντε να δούμε , αν και δεν το βλέπω! Πέρα από την ευχάριστη πλέυρά του χιονιού το πρόβλημα θα είναι όταν παγώσει και τότε έχουμε να δούμε τούμπες !(ας είναι καλά το star που είναι μες την ενημέρωση!)Καλά να περάσετε και μεις σας καμαρώνουμε απο τηλεοράσεως!
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!!!

12 σχόλια:

Σπύρος Μπένος είπε...

Πλάκα δεν έχουν οι Αθηναίοι; και χαίρονται και γκρινιάζουν, τι θέλουν να πέφτει χιόνι μόνο στις αυλές τους και όχι στο δρόμο;
Πάντως εγώ έφαγα μια ξεγυρισμένη τούμπα στο Βόλο το 1991 στο λιμάνι περιμένοντας το πλοίο από τη Σκιάθο, Φεβρουάριος και τότε μα με πολύ χιόνι.

Σπύρος Μπένος είπε...

Ξέχασα να σου πώ συγχαρητήρια για τη φωτογραφία πολύ καλή!!!!

Unknown είπε...

Καλημέρα.Σε "ανακάλυψα" διαβάζοντας σχόλιο στο Κύλιξ και βρήκα όμορφο το blog και "τρυφερό".Καλό θα ήταν μιας και η πόλη τελικά έχει αρκετούς blogers να βρεθούμε να μετρηθούμε.Προσωπικά θα ήθελα να παρουσιάσω την δουλειά όλων(όσο μπορέσω)στο Θ week της "Θεσσαλίας".

mirela είπε...

Σπύρο:Ευχαριστώ ψάχνομαι και νομίζω ότι κατέληξα στη φωτό.Τί να κάνουν και οι Αθηναίοι δεν τους συμβαίνει και συχνά!Πάντως όλοι το χάρηκαν!τα υπόλοιπα θα τα δούμε από Τ.V.
Γιάννη:Να σου πώ τυχαία βρέθηκα στο ΚΥΛΙΞ και δεν ξαναμπήκα γιατί δεν είδα κίνηση.Γίναμε τόσοι πολλοί στο Βόλο?Μπράβο μας! Ευχαριστώ για το πέρασμα.Καλό μεσημέρι!

Σοφία είπε...

Εγώ πάλι ούτε να το δω δεν θέλω! Την προηγούμενη φορά που έριξε χιόνι, το είχαμε μια βδομάδα και είχαμε και πάγους δέκα μέρες μετά. Άσε που θα 'χουμε χιόνι τουλάχιστον 2-3 φορές κάθε χειμώνα... δράμα σου λέω!

xaos είπε...

*Mirela πράγματι η φωτογραφία είναι "κάτσε καλά" , είδες μείναμε με τις γαλότσες στο χέρι.Που θα πάει..

mirela είπε...

Σοφία:Καλημέρα τα μετά του χιονιού είναι όντως δράμα!Και εσείς οι βορινοί ξέρετε καλύτερα.Χειμώνας είναι θα περάσει!Καλημέρα.
Χελώνα:Μάλλον θα πάνε στο ντουλάπι για του χρόνου.Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Είδες κάτι πράγματα καλή μου ?

Το χιόνι άφησε το Βορρά και την κεντρική Ελλάδα και πήγε Νότια είχε ανάγκη απο θερινές διακοπές χιχιχι

Εμάς μόνο παγωνιά μας έφερε...κι έναν ήλιο ζηλευτό, φωτεινό ,δυνατό !

mirela είπε...

trelof:Καλημέρα τι να κάνουμε δεν αποφασίζουμε εμείς!

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Καλημέρα! Μια χιονόμπαλα αγάπη σου στέλνω, έτσι για να σε παρηγορήσω που δεν χιόνισε! :))

mirela είπε...

Νίκο: Ευχαριστώ για το δωράκι! Καλή σου μέρα! :))

Σοφία είπε...

Καλημέρα Μιρέλα, έχεις πρόσκληση σε παιχνιδάκι! Σε περιμένω...