Μαρτίου 21, 2008

ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ

Τρέχω φίλοι μου , τρέχω να προλάβω μέσα με μιά ώρα και αν είναι μία ,να σας δω να απαντήσω και να αναρτήσω. Ότι μπορώ κάνω σε λίγη ώρα μετά τέλος, και έχω και τη συνάδελφο ,φεύγω θα΄ρθείς ?μισό λεπτό τώρα μπήκα internet , γίνεται έτσι δουλειά ? Είπαμε ανωτέρα βία!
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!

16 σχόλια:

Σπύρος Μπένος είπε...

Καλά να περάσεις.

Artanis είπε...

Να περνάς καλά και να προσέχεις...Φεύγεις εκτός δηλαδή;

Σοφία είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο Μιρέλα! Και κοίτα να ξεκουραστείς λιγάκι γιατί απ' ότι έχω καταλάβει τρέχεις πολύ...

mirela είπε...

Σπύρο:Ευχαριστώ ,επίσης.
αρτανις:Φιλενάδα δεν φεύγω αλλά δεν έχω ιντερνετ καθημερινά και είναι δύσκολο να είμαι κοντά σας .Τετοια ώρα έτυχε και είμαι μέσα ,μέσω φίλου.Καλή επιτυχία αύριο.
Σοφία:Επίσης ,μπορώ να πω ότι τώρα ξεκουράζομαι μιας και άφησα η δεύτερη δουλειά.Εσύ πρέπει να τρέχεις με τις προετοιμασίες,μόνο που το σκέφτομαι αγχώνομαι.Φιλιά
mustafa:apo pou erxese kai aporo pos me brikes.an matho tourkika tha poume perissotera,mexri tote ....
eyxaristo gia to sxolio.

Vrakas Kostas είπε...

Καλησπερα και απο εδω!
Καλη ξεκουραση!

mirela είπε...

Κώστα: Καλησπέρα ,Ευχαριστώ. Καλό σου βράδυ .

Artanis είπε...

Γειά σου Μιρέλα...Έμαθες ότι η Θεσσαλία έχει αφιέρωμα την Κυριακή 29/3 για τους μπλόγκερ της πόλης;
Έχω μια περιέργεια να δω διευθύνσεις...

mirela είπε...

artanis:Καλημέρα θα δούμε!!

Artanis είπε...

Μιρέλα μου, εγώ έκανα λάθος, εκτός του οτι έβαλα άλλη ημέρα, έβαλα και άλλη ημερομηνία...Πάω να την πάω τώρα την εφημερίδα...Μόλις την έχω στα χέρια μου, θα επιστρέψω με νέο σχόλιο...

Artanis είπε...

Καλή μου Μιρέλα, γεια σου και πάλι...Μόλις πήρα την εφημερίδα και είδα την καταχώρηση στο ένθετο...Λοιπόν πρέπει να σου πω οτι από όλους αυτούς, ξέρω μόνο το Κυκλάμινο, η οποία δεν μου έχει απαντήσει ποτέ, σε κανένα σχόλιο, ακόμα και στη δική της ανάρτηση...Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τη Χελώνα, οπότε δεν μπορώ κι εγώ να ασχοληθώ περισσότερο...Μου φτάνει που μιλάω με σένα και τον Εquilibrium από τους Βολιώτες bloggers, όσο για τους υπόλοιπους, καλή καρδιά...Θα κάνω πάντως και μια επίσκεψη από τους άλλους που αναφέρονται στην δημοσίευση...

"ζαχαρούλα.." είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο.. καλή ξεκούραση!!!!!

καληνύχτα!!

"ζαχαρούλα.." είπε...

..εφημερίδα????????

Artanis είπε...

Καλημέρα Μιρέλα, καλό μήνα...

mirela είπε...

ζαχαρούλα:Καλημέρα σήμερα είδα τα σχόλια μετά από μια εβδομάδα που είχα να μπώ internet.πέρασα και σε είδα στα γρήγορα .Μέχρι να συντονιστούμε μετά από τόσες μέρες .... τι λέει η Πάτρα ?
artanis:Φιλενάδα καλημέρα καθυστερημένη όπως είδες δεν φταίω εγώ αλά δεν είχα internet όπως θα κατάλαβες.Είδα τη φλόγα αναλήψεως και τρικούπη σίγουρα δεν ήσουν εκεί.Μήπως έκανες δήλωση στην τηλεόραση γιατί έδειξε κάποιους συνοδούς.

moukelis είπε...

Καλημέρα Μιρέλα!
Μην τρέχεις τόσο βρε,ξεκουράσου και λιγάκι!
Εφημερίδα δεν είδα,ποιους είχε;

mirela είπε...

moukelis: Καλώς την ,η εφημερίδα αναφερόταν σε bloggers της πόλης λίγους βέβαια ,το κυκλάμινο θυμάμαι και αναφορικά στη χελώνα .