Φεβρουαρίου 29, 2008

Άλλος γιορτάζει άλλος πληρώνει.

Και ενώ η εβδομάδα κύλησε ομαλά και σχετικά ήσυχα ,ήρθε φορτσάτη η Παρασκευή .Η κυρία που βγαίνει για δουλειές έλειπε και ανέλαβα το ρόλο αυτό .Εντάξει δεν ήταν τίποτα φοβερό αλλά αναμένετε αποκριάτικη γιορτή και δεν πρέπει να μας διαφύγει τίποτα .Παραγγελίες όλα έτοιμα μέχρι τελευταίας για να μην τους ακούω.Θέλουμε κρέμα γάλακτος ,ήρθε και μόλις την βλέπουν στη κουζίνα λέει η ειδικός :επέστρεψέ την γιατί στη φωτό δεν γράφει για φαγητά έχει μόνο γλυκά .Βρε χριστιανή μου κρέμα γάλακτος ζωικής παραγωγής λέει η φωτό σε πειράζει? όχι θα επιστραφεί γιατί δεν θα πετύχει το φαγητό .Παίρνω τον προμηθευτή και του λέω ότι την επέστρεψα ,μου λέει γιατί και του λεώ όλο το στόρι .Γέλασε ο άνθρωπος ,αυτή τη δίνω σε όλα τα ξενοδοχεία και είναι ευχαριστημένοι , δεν έχω άλλη μάρκα .Δεν ξέρω του λέω πάρ την πίσω.Και αναγκάζομαι να βγω στη γύρα για κρέμα γάλακτος .Βρίσκω σε ένα μάρκετ και παίρνω τηλέφωνο"βρήκα adoro για γλυκά και φαγητά αλλά έχει φωτό γλυκά τη θές?ναι αυτή καλή είναι "και την παίρνω και ξεκινάω 5 κιλά κρέμα και 5 φύλα .Πού να βρεις ταξί?Ξεχεριάστικα .Το άλλο το καλό με το φύλο δεν σας το είπα ,μου παραγγέλνει φύλο για τυρόπιτα ειδικό και αν γίνεται για στριφτή! το ακούσαμε και αυτό ! Έλεος δεν θα τελειώσει αυτή η γιορτή ? ΑΜΑΝ.
ΚΑΛΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΚΟ

Φεβρουαρίου 21, 2008




H φίλη Σοφία μας κάλεσε να αναρτήσουμε τις φωτό που έχουμε στην επιφάνεια εργασίας . Επειδή αλλάζω συχνά και συνήθως έχω τα μικρά της αδερφής μου που θα ήθελα να δείτε τι πανέμορφα είναι(τι θα έλεγα!) δεν το κάνω για διάφορους λόγους , θα προβάλω κάποιες απο τις αγαπημένες που είχα κατά καιρούς.

Φεβρουαρίου 18, 2008

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΙΟΝΙ !

Καλημέρα σε όλους.Πέρασα από πολλούς σήμερα και οι περισσότεροι λέτε ότι είστε αποκλεισμένοι και μας δείχνετε με καμάρι το χιονί.Εμείς το περιμέναμε σε άλλους πήγε. Επιτρέπετε να μην έχει ο Βόλος και να έχει η Αθήνα? Εμάς μας ήρθε ένας ήλιος γυαλιστερός γυαλιστερός ,αέρας δυνατός και αρκετή παγωνιά.Το Σάββατο μας έκανε τι χάρη αλλά δεν κράτησε .Και κάναμε και τις προμήθειες μήπως και αποκλειστούμε!Κόσμο στα market ?ουρές μισή ώρα το λιγότερο στα ταμεία.Κρίμα γιατί είχα εφοδιαστεί με γαλότσες (ωραιότατες χρωματιστές) από την προηγούμενη δήθεν χιονόπτωση (που κράτησε 1 μέρα) και δεν πρόλαβα να τις βάλω,και ούτε πρόκειται απ ότι φαίνεται.Έχουμε μια ευκαιρία ακόμη την Τετάρτη που μιλάνε για επιδείνωση,άντε να δούμε , αν και δεν το βλέπω! Πέρα από την ευχάριστη πλέυρά του χιονιού το πρόβλημα θα είναι όταν παγώσει και τότε έχουμε να δούμε τούμπες !(ας είναι καλά το star που είναι μες την ενημέρωση!)Καλά να περάσετε και μεις σας καμαρώνουμε απο τηλεοράσεως!
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!!!

Φεβρουαρίου 10, 2008

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα. Τελείωσε και αυτή η μικρή παύση από τη δουλειά και πίσω στα ίδια.Και τι συνεπάγεται όταν λείπεις έστω και για δυό μέρες? Ναι δουλειά που θα βρείς μπροστά σου .Η Αθήνα όπως την ξέρουμε , ατελείωτος κόσμος πάει και έρχεται.Ότι θες βλέπεις και όλες οι φυλές.Αν θες να ρωτήσεις κάτι κοιτάς γύρω και ψάχνεις με το κερί για Έλληνα .Τα γνωρίζεται οι ποιό πολλοί τι να λέω και γω! Κάναμε και κάτι λίγα ψώνια, είχαμε αυτοσυγκράτηση! Στο συνέδριο τελικά δεν πήγα όχι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ας με ρωτούν πως ήταν άλλωστε δεν είχα δηλώσει συμμετοχή αν και είχα όλη τι διάθεση δεν γινόταν να καλύψω τις αποστάσεις.Προηγούταν τα μικρά της αδερφής μου που αφιέρωσα τον περισσότερο χρόνο γιατί δεν τους βλέπω και συχνά . Από διασκέδαση λίγα πράγματα οι υπόλοιποι περισσότερα. Πήγαμε σε μια παράσταση στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ δεν ξέρω αν την έχει δει κανείς αλά έγω προσωπικά δεν διασκέδασα καθόλου αν και ήταν πολύ καλοί οι ηθοποιοί το έργο δεν έλεγε.Μετά πήγαμε Θησείο για ένα ποτάκι .Κρύο ,κρύο να δείτε, αφού δεν την άρπαξα εκεί δεν κρυώνω καμιά φορά! Αυτά εν ολίγης .Καλά περάσαμε. θα έλεγα και άλλες λεπτομέρειες αλά πρέπει να σταματήσω γιατί με περιμένει δουλειά.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Φεβρουαρίου 06, 2008

ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Καλημέρα...μη σας ξεγελά ο τίτλος δεν πρόκειται για σπουδαία πράγματα.Μέχρι Αθήνα θα κατέβω για 4ήμερο .Θα πάνε κάποιοι συνάδελφοι σε σεμινάριο και είπα να συνοδεύσω.Όχι ειδικά για το σεμινάριο αλά να δώ αγαπημένα πρόσωπα μιας και έχω δυο μέρες άδεια.Έ θα περάσουμε και μια βόλτα από τα μαγαζιά εκπτώσεις έχει ακόμη.Οι συνάδελφοι έχουν κανονίσει διάφορα ,θα πάμε στο τάδε σχήμα και τέτοια.Μια ανανέωση δεν θα μας πέσει και άσχημα.
Και αφού δεν θα σας δω. Καλό Σαββατοκύριακο..............